banner

NEMA 'NEĆU'

PROGOVORIO OSOBNI ASISTENT HOLIVUDSKIH ZVIJEZDA: ‘Stvari koje nekad moram raditi su zaista strašne’

Jack Sutherland profesionalni je osobni asistent hollywoodskim zvijezdama. Godinama se bavi poslom kojeg mnogi priželjkuju, ali progovorio je i o tome čega se sve nagledao, a prizori su, u pojedinim slučajevima, bili dostojni da uđu u scenarije filmova Quentina Tarantina.

Za The Independent je otvoreno progovorio o stvarima koje, u njegovom poslu, moraju biti službenom tajnom, pa nije otkrio o kojim je zvijezdama riječ. Indikativno ili ne, ovlaš je spomenuo Beyonce, kao jednu od diva koje zahtijevaju apsolutnu poslušnost i kod kojih ne postoji odgovor “ne”.

“NAPUSTILI SU ME”: Eminemova šogorica pronađena mrtva, predozirala se heroinom

“Razmijenio sam tračeve sa profesionalnim asistentima koji su morali dilati drogu, brisati noseve zvijezda prije izlaska iz toaleta kako u javnost ne bi izašla njihova fotografija sa bijelim oko nosa”, kaže Sutherland.

“Pojedini su morali dogovarati “eskort pratnju”, provjeriti “kvalitetu robe” ili svojim zvijezdama ubrizgati u stražnjicu novu dozu b-kompleksa”, opisuje svijet slavnih.

“Slavni imaju svojeg doktora u svakom gradu. Pritisak pod kojim žive je gotovo neizdrživ, pa su tablete sastavan dio priče. Te iste tablete u džepu nosi asistent i mora voditi računa da ih zvijezda ne popije previše”, pojašnjava.

GUBI BITKU S OVISNOŠĆU Liza Minnelli i na pragu 70-e mora na odvikavanje

“Pogledajte samo toksikološki nalaz nakon obdukcije Elvisa. U njemu je bilo toliko tableta da mu je tijelo zaudaralo kao lešina. Sve su to njemu dali doktori, a tko mu ih je dodavao? Osobni asistenti”, otkriva prljavu istinu Jack.

“Zaštitar, nabavljač, diler, svodnik. To ne stoji u opisu ovog posla”, poentira bivši asistent zvijezdama.

“Tu su još i neke druge stvari. Perete im gaće u kupaonicama, jer su spavali s nekim za jednu noć, pa nemaju vremena da im hotel, makar imao 5 zvjezdica, opere donje rublje”

Sutherland dodaje kako u njegovom poslu ne postoji riječ “ne”. Zvijezde uspoređuje sa Rimljanima, a asistente sa robovima, od kojih ne žele nikada čuti “ne mogu”, “neću” ili jednostavno “ne”.

NISU VADILI CIGARETU IZ USTA: Najveći holivudski ovisnici o nikotinu

“Zvijezde se boje čuti tu malenu riječ, pogotovo kada traže nešto posebno. To je način na koji testiraju ljude oko sebe. “Ne” njima znači kako se još nisu popeli na sami vrh ili kako su krenuli prema dnu. Kada Beyonce ili neka druga zvijezda zatraži da cijela soba bude ljubičasta, da se sa Tibeta dovezu orhideje, njima uopće nije važno kako je uređena soba u kojoj borave. Sve što žele jest uvjeriti se kako su još uvijek gospodari Svemira”, opisuje Sutherland.

Povratak na Net.hr