FENOMENALNE USPOREDBE

BUCMASTA BLOGERICA KOPIRA MEGHAN MARKLE: ‘Ja sam primjer da za dobar stil ne morate nositi odjeću broj 36’

Ono što Katie razlikuje od drugih fanova kraljevske obitelji činjenica je da ona vojvotkinje ne kopira kako bi se s njima natjecala, već je poanta u nečem drugom

Sviđalo se to vama ili ne, sve što vojvotkinja od Sussexa odjene, rasproda se u roku odmah. Nije tajna da obožavatelji Meghan Markle (38) očajnički slijede svaki njezin korak otkad je postala supruga britanskoga princa Harryja (35).

Profimedia

Ona rekreira ‘kraljevsku’ odjeću

U moru kopija, valja priznati kako se jedna obožavateljica bivše američke glumice prilično istaknula svojim originalnim rekreacijama najpoznatijih izdanja lijepe vojvotkinje – možda i iz razloga što je ona savršen primjer da za dobar izgled i stil nije potrebno nositi konfekcijski broj 36.

https://www.instagram.com/p/B4tJ47GhzSE/

Američka modna guruica Katie Sturino (36) pokrenula je blog “The 12ish”, na kojemu upoznaje krupnije žene s modom i modnim trendovima. Pritom inspiraciju često pronalazi u kreacijama koje su nekad prošetale slavne vojvotkinje Meghan Markle te Kate Middleton.

https://www.instagram.com/p/B2u9XuEB0U9/

https://www.instagram.com/p/B3TD3yFhu4Z/

Dokaz da sve mogu nositi i krupnije žene

Prema njezinim riječima, Katie jednostavno odjeću koju nose vitke vojvotkinje nabavlja u većim brojevima. Cilj joj je dokazati da su krojevi koje nose njih dvije dostupni i za plus-size žene. Ova blogerica počela je kopirati stil Meghan Markle još u vrijeme kada se ona zaručila s princem Harryjem.

https://www.instagram.com/p/B3a8y4iBGXJ/

Ono što Katie razlikuje od drugih fanova kraljevske obitelji činjenica je da ona vojvotkinje ne kopira kako bi se s njima natjecala u smislu “koja bolje nosi outfit”, već isključivo da bi slavila žensku ljepotu u svim veličinama. To je poanta koju blogerica često ističe u opisima svojih fotografija.

https://www.instagram.com/p/B25MbIPBE59/

https://www.instagram.com/p/B0ez3aPBNuD/

https://www.instagram.com/p/BxLlq0glpqn/

Povratak na Net.hr