Tajne starenja u industriji – stara garda otkrila sve!

Isabella Rossellini, Jerry Hall, Carmen Dell'Orefice i brojne druge manekenke u dokumentarnom filmu otkrivaju kako je stariti u industriji ljepote i glamura.

15.12.2011.
20:13
VOYO logo

Novi dokumentarac About Face redatelja Timothyja Greenfield-Sandersa prati razgovore s nekoliko modela 'u godinama' – Jerry Hall, Isabellom Rossellini, Marisom Berenson, Carmen Dell'Orefice i Paulinom Porizkovom. Ove dame iskreno su progovorile o manekenskoj industriji i starenju unutar nje. Nedavno se pojavio i kratki trailer filma, a mi jedva čekamo pogledati cijeli uradak!

'About Face korak je u glamurozno, ali komplicirano vrijeme modelinga, kojim su vladale droge, a žene su često zlostavljane i napastovane. Različitost stavova žena o svijetu modelinga stvarno je zanimljiva – od starenja do plastične kirurgije dame čvrsto stoje iza svojih uvjerenja', kratak je opis filma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paulina Porzikova pritom je izjavila: 'Modeling nema nikakve veze sa samouvjerenošću. Kad tako prostituirate svoj izgled, postajete sasvim suprotno od samouvjerenog', otkrila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film će premijerno biti prikazan na filmskom festivalu Sundance u siječnju, a na male ekrane stići će idućeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo