Kellyn izbor – zakopčana do grla i gola leđa

20.10.2011.
15:33
VOYO logo

Kelly Brook, 29-godišnja britanska starleta koja se vratila pod svjetlo reflektora nakon spontanog pobačaja, koji je pretrpjela prije nekoliko mjeseci, pozirala je u ukupno deset svjetlucavih haljina s potpisom New Looka za njihovu novu reklamnu kampanju.

Kelly se tako, između ostaloga, 'utegnula' u crnu mini haljinu, šljokičastu zelenu mini haljinu te svjetlucavu zlatnu haljinu preko jednog ramena. Sudeći prema ovom editorijalu, za proslavu novogodišnje noći birat će se što kraće i što upečatljivije svjetlucave haljine, koje će s određenom dozom glamura njihove vlasnice svečano uvesti u nadolazeću godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Od svih haljina u kojima sam pozirala za potrebe ovog editorijala, najviše mi se sviđa smaragdno zelena šljokičasta haljina s prorezom na leđima. To je tako predivna boja, a iako je naglasak stavljen na leđa, dugi rukavi čine je donekle čednom i istovremeno vrlo seksi', priznala je Kelly.

'Ove će haljine odlično izgledati u kombinaciji s vrtoglavo visokim štiklama ili gležnjačama za rokerskiji izgled. Jedva čekam da ih obučem i privatno', zaključila je evidentno ushićena Kelly.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110180245006 arti-201110130094006 arti-201109210810006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo