Bitka dvije Jennifer – koja je bolje pokazala noge?

Obje imaju 42 godine, uspješne su zvijezde s A-liste i još su imenjakinje. No, Jennifer Lopez i Jennifer Aniston imale su još nešto zajedničko na dodjeli nagrada Glamourove žene godine.

8.11.2011.
14:26
VOYO logo

Obje su zvijezde ostale dosljedne svojim stilskim izričajima, Lopez glamuru, a Aniston seksipilu, no ovaj su put obje zaigrale na isti adut – savršeno oblikovane noge.

Jennifer Lopez izgleda je besprijekorno u svijetloj haljini Versace Ateliera, koju je iskombinirala s platformama Jimmy Choo i clutch torbicom u istoj boji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aniston je izgledala seksi u crnoj haljini, koja je bila kraća s prednje i duža sa stražnje strane, vrlo dubokog dekoltea. Aniston i Lopez u ponedjeljak su u Londonu podržale Glamourovu dodjelu na kojoj su nagrađene iznimne i inspirirajuće žene koje mijenjaju svijet, poput Shree Bose (znanstvenice koja se bavi istraživanjem raka maternice) i Kathryn Gray (najmlađe osobe koja je otkrila supernovu), njih ukupno 21.

Od ostalih poznatih osoba, događaj su podržale Emma Stone, Lea Michele i Jessica Alba, koja je pokazala zavidnu liniju nakon drugog porođaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo