banner

NAIŠLA NA KRITIKE

MLADENKA OGORČENA POKLONOM KOJEG JE ZA VJENČANJE DOBILA OD NAJBOLJE PRIJATELJICE: ‘Površna si i nezahvalna’

Australka je izazvala bijes na društvenim mrežama zbog svoje površnosti i nezahvalnosti

Jedna mladenka iz Australije našla se na udaru kritika nakon što je na društvenim mrežama posramila svoju najbolju prijateljicu zbog njezinog poklona za vjenčanje.

U objavi na Facebooku objasnila je da ona i njen suprug nisu štedjeli oko organizacije svog ‘ekskluzivnog’ vjenčanja. Iako je njena prijateljica znala koliko je truda i novaca otišlo na slavlje, poklonila joj je dva ručnika iz lokalne trgovine koji zajedno koštaju oko 80 kuna.

MLADENKA PODIVLJALA KADA JE VIDJELA FOTKE S VJENČANJA: ‘Osjećam kao budala, a on se smije. Na to smo potrošili 11.000 kn!’

“Jeste li ikada dobili vjenčani poklon koji vam je došao kao pljuska u lice? Kako ste se nosili s time? Imali smo ekskluzivno vjenčanje i htjeli smo da naši gosti maksimalno uživaju. Naša najbolja prijateljica, njezin muž i djeca dali su nam dva ručnika koji sve skupa koštaju 10 funti. Ovo nas je jako povrijedilo, poput pljuske u lice. Ne znamo kako da se nosimo s time, imate li prijedloge?”, upitala je površna mladenka članove Facebook grupe.

‘Začepi i zahvali se’

Umjesto suosjećanja i savjeta, mladenka je naišla na kritike i komentare u kojima su ju mnogi nazvali površnom i nezahvalnom osobom.

“Možda je to sve što mogu priuštiti. Budi sretna što su htjeli biti tu uz tebe na tvoj posebni dan. Fokusiraj se na njihovu osobnost, a ne na materijalno”, poručila joj je jedna članica grupe.

POHLEPNA MLADENKA ZAPREPASTILA MASE: Pazite što zahtijeva od gostiju; ‘Ma da, ljudima pare rastu na drvetu…’

Zaključak većine je da bi trebala pokazati zahvalnost što je uopće mogla proslaviti svoj posebni dan s obitelji i prijateljima jer je većina vjenčanja otkazana ili odgođena zbog pandemije.

“Jesi li ozbiljna? Ne bi trebala gledati koliko ćeš koristi izvući iz vjenčanja”, “Ručnici su sjajan poklon. Koga briga koliko koštaju, baš si površna”, “Ja imam jedan prijedlog – začepi i reci hvala”, pisali su joj drugi komentatori.

Povratak na Net.hr