UNATOČ UPOZORENJIMA

MASKA JE NA LICU, NO VIDITE LI ZAŠTO GA NAPADAJU? Zbog riskantnog ponašanja ovog putnika reagirala i stjuardesa

Pogledate li fotografiju pozornije, uočit ćete kako ovaj putnik nije jedini koji se na tom letu ponašao neprikladno

Liječnici svakodnevno upozoravaju na mjere zaštite od koronavirusa, ali neki i dalje rade po svome. Ovoga putnika na letu Cebu Pacifica za Filipine mnogi su prozvali odvratnim i nepristojnim jer je bos spavao preko tri sjedala, s rukom u hlačama te nepravilno postavljenom zaštitinom maskom na licu. Usto je i nogom blokirao prolaz.

OVO JE ZA SVAKU OSUDU: Liječnici zbog koronavirusa savjetuju pojačanu higijenu, a pogledajte što radi ovaj putnik u avionu

Tko to radi u javnosti?!

Muškarca je snimio drugi putnik i fotografiju objavio na društvenim mrežama, gdje su ga izvrijeđali i brojni drugi korisnici. Usred panike oko koronavirusa, ponajviše mu se zamjera pogrešno nošenje zaštitne maske. Naime, umjesto da pokrije cijeli donji dio lica, maska mu je prekrivala samo usta i bradu, ali ne i nos.

Fotografiju je na Instagramu podijelila Jordanna Leigh, koja je napisala da se neki u avionu ponašaju kao kod kuće. “Sviđa mi se maska preko brade”, dodala je sarkastično. Ljudi su zaključili da je prizor “odvratan”, a mnogi se pitaju tko to radi u javnosti.

No, pogledate li fotografiju pozornije, uočit ćete kako ovaj putnik nije jedini koji se na tom letu ponašao neprikladno. Kadar je uhvatio i muškarac na sjedalu iza, čije boso stopalo također viri. Stjuardesa je komentirala fotografiju emotikonom koji povraća. “Osoba iza s krastom na bosoj nozi. Svaki dan poželim dati otkaz”, napisala je.

Povratak na Net.hr