#lijepinasi

STRUČNJAKINJA ZA IZLEŽAVANJE, ALI I MNOGO TOGA DRUGOGA: Mima briljira u svakoj ulozi, vidite samo kako se ponosi borom

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

“Pa kad smo već kod izležavanja, evo još jedne umjetnice. Ali zna ona biti usredočena na nečije izlaganje,  dotjerati se za izlazak, surfati netom, slati selfie… Lijep pozdrav! I od Mime naravno.” poručio nam je Zlatko.


Imaš komentar?

Povratak na Net.hr