#lijepinasi

RIO SAMO ŽELI ZNATI ZAŠTO: Zar zaista želite da se ovaj preslatki Riječanin trese od straha i boji za vlastiti život?

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Nikolina nam je poslala fotografije svog Ria koji ima samo 9 mjeseci.  Mi bismo vas samo podsjetili da se ovaj preslatki Riječanin, baš kao i drugi psi, veliki i mali, jako boji petardi i ostale pirotehnike.  Zato ih nemojte bacati. Uštedit ćete novac, a Rio će vam biti zahvalan.Povratak na Net.hr