TUŽNA PRIČA

PRAVO JE PRIJATELJSTVO VJEČNO: Pas je bio neutješan nakon gubitka najbolje prijateljice, vlasnici došli na neobičnu ideju (koja je upalila)

Paddy je odmah postao Lilyn službeni čuvar i perač, a nijedno njezino hranjenje mlijekom na bočicu, koje je isprva bilo svakih sat vremena, nije prošlo bez njega.

Paddy je čivava s posebnim potrebama, koja je spašena pokušavajući prijeći opasnu cestu s četiri trake. Psa je udario automobil, nakon čega ima problema s motorikom zbog neusklađenog diska u vratu. Srećom, netko ga je usvojio, a nekoliko mjeseci kasnije dobio je i posebnu prijateljicu – janje po imenu Lily, koja je imala sličnu priču.

Naime, dok je još bila u maternici, njezine se noge nisu u potpunosti razvile, a majka ju je nakon rođenja odbacila.

Susret Paddyja i Lily bilo je prijateljstvo na prvi pogled.

“Paddy je odmah postao Lilyn službeni čuvar i perač, a nijedno njezino hranjenje mlijekom na bočicu, koje je isprva bilo svakih sat vremena, nije prošlo bez njega”, rekao je njihov vlasnik Janell Jensen za The Dodo.

“Mazio se s njom i pravio joj društvo te je ona postala NJEGOVO janje. I Lily je uživala u njegovu društvu, znala je ušuškati se pored njega i tražiti maženje. Jako su se voljeli i bili izrazito bliski”, nastavlja.

RASTOPIT ĆETE SE: Ova predivna pseća priča dokaz je da pravo prijateljstvo ne poznaje ograde

Iako su vlasnici davali sve od sebe kako bi Lily imala normalan život usprkos bolesti, njezino krhko tijelo nije izdržalo i preminula je nakon 15 mjeseci. Njezina je smrt uništila Paddyja, povukao se u sebe i tiho patio.

Vlasnici su došli na ideju da mu pokušaju barem malo olakšati tugu za prijateljicom i kupili su mu plišano janje koje izgleda baš kao Lily. Iako mu igračka ne može zamijeniti njezinu prisutnost, dobro utječe na njega jer se Paddy više ne odvaja od nje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr