#lijepinasi

NET.HR PREDSTAVLJA NAJLJUBIMCE: Uz nevjerojatne maze, donosimo junake Azrinih pjesama, pa čak i kune

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac spava, žica i jednostavno je sladak za poludjeti?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr  ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

#weekend#perfectdayforsleeping#rem#dog🐶#lijepinasi

A post shared by Katarina (@malipatak) on

“Da samo znate što sam cijeli dan radio… Pa nije čudo da se moram malo odmoriti”

OK, malo sm0 se zeznuli, nije kuna nego feretka…

kutina-april-2015-078

Anja iz Kutine voli cvijeće ali jako dobro da se ne smije preblizu. Inače bi Karmela mgla dobiti kaznu…

 

Vlasnici: Laura i Danijel sigurno se puno igraju svojom Micikom. Ovaj pravi mali tigar iz Velike Gorice sigurno je sjajan lovac.

Kipo ima dušu djeteta i kretnje dame. A očito ovaj 11 mjesečni Lipičanin ima i nevjerojatno strpljenje. A možda se već koji put opekao na slasni roštinj negovog vlasnika Dubravka. Njegova cimerica Luna više od roštilja voli dotjerivanje i poziranje pred kamerama.

 

Povratak na Net.hr