#LIJEPENAŠI

NET.HR PREDSTAVLJA NAJLJUBIMCE: Ovoliko ljepotica ne vidi se ni na reviji Victoria’s secreta

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac spava, žica i jednostavno je sladak za poludjeti?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr  ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Hey you! #cat #white #lijepinasi Točka 😊 #EllenRateMyCat #CatWeek

A post shared by Andreja Hercezi (@andreja215) on

Ne postoji ‘mačkastija’ fotografija od ove. Jednostavno ne. Sve mace koje smo do sada objavili su prekrasne, svaka na svoj način, no fotografija ove ljepotice jednostavno je utjelovljenje mačjeg roda ( “Odnosno porodice. usput rečeno, lavovi spadaju u porodicu mačaka, a ne mi u porodicu lavova, molim lijepo,  ispravlja nas ljepotica sa slike)

Ovih dana se mnogo pisalo o nevjerojatnom prijateljstvu vuka i medvjeda. Kad sam svojima rekao da i ja hoću medu za prijatelja, rekli su mi da ja nisam vuk. Ali na kraju su ipak popustili…

Sarin Monti se za rođendan lijepo sredio. “Pa je l’ bi vi išli u običnoj trenici na svečanu gala večeru” dodao nam je ovaj modno osvješteni slatkiš. Ali nije, naravno zaboravio ni na svoju prijateljicu Lily

 

I Hachiko iz Ferdinandovca se voli urediti za snimanje. Što jest jest, ovaj pulover mu sjajno ističe oči. Ali nekako mislimo da je to zbog okica, a ne tamo nekih “krpica”.

Rina jako voli biti ušuškana i na toplom. Jedino što ova Zagrepčanka od godinu dana voli više je biti u krilu svoje vlasnice Darija.

 

Povratak na Net.hr