#Lijepinaši

NET.HR PREDSTAVLJA NAJLJUBIMCE: Od njih možemo učiti što znači dignuti sve četiri u zrak

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac spava, žica i jednostavno je sladak za poludjeti?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr  ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

‘”U slutnji, u čežnji daljine, daljine;/u srcu, u dahu planine, planine”… ima nešto u stihovima  velikog Tina Ujevića što me svaki put pogodi” rekao nam je ovaj poeta među psima.

“Negdje sam čitao kako je kvalitetan san najvažniji za imunitet i općenito zdravlje. I od tada se toga čvrsto držim. Uostalom, da se toliko natrčite kao ja, i vi biste se morali odmoriti”

 

fdebf6b0-e0a7-4593-b28c-19dc3e08f33d

“Dugo sam ju nagovarao da me fotografira, no ona neće pa neće. Zato sam uzeo stvari u svoje šape” priča 11-godišnji Ami.  Njegova vlasnica pak tvrdi da je on “najveći ljenjivac u Hrvatskoj, a i šire;)”

image-e0436b584a0edfec6b5ef779cea9e377c7677db8ba5a3b01c1c976e076c50799-v

 

Melina  iz Trogira prava je dama. Iako ima tek tri godine, jako pazi na manire, ponašanje i držanje. Znate, kako se kaže da dama nikada ne smije sjediti prekriženih nogu? Ona se toga čvrsto drži. Ipak, vlasnik Šime kaže kako i ona zna biti razigrana i vesela kao štene.

slike-sa-mob-123Cili & Rudy znaju što znači dignuti sve četiri u zrak.  Štoviše, ne znamo jesmo li ikada vidjeli toliko doslovno svaćanje te izreke. Vlasnica Martina kaže kako im je ova poza najdraža za popodnevno drijemanje. Sigurno su se puno igrali cijelog dana (vjerujemo kako bi nam Cili i Rudy rekli da su naporno radili – “Znate, velika je odgovornost donijeti lopticu kad vam ju gazda baci, ili obraniti ga od one zle krpe” kažu).

Povratak na Net.hr