#LIJEPINAŠI

NET.HR PREDSTAVLJA NAJLJUBIMCE: Kamera ih obožava, a ni vi im nećete moći odoljeti

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac spava, žica i jednostavno je sladak za poludjeti?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr  ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

“Ova fotografija je možda stara godinu dana, ali tko broji.  Vidite kako postojano stojim usprkos snjegu”

Kako nam javljaju naši reporteri s terena Ginger jako voli lutati. Ali zato se uvijek vrati kući po novu dozu maženja ( i naravno hrane)

 

Zooro ima 3 mjeseca a već ga cijela Rijeka voli. OK, vjerojatno ne cijela jer tako veliki grad će on još dugo istraživati. No sigurni smo da će sve koji ga vide osvojiti na prvi pogled

 

 

 

Uz ovog ljepotana došao nam je i pravi životopis: “Ovo je naš jazavčar Happy. Ima 7 godina, voli se maziti, jesti, jesti, jesti, jesti i spavati.  Odaziva se na Hepi, Epa, Epica, Hepek, Smrdiša i Sunce. Njegova vlasnica je 11 godišnja Karla a najbolji neprijatelj mu je mačak Rocky” . A ako se pitate tko je Rocky…

“Ovo je mačak Rocky, odaziva se na Roki, Joka, Jokica, Miko, Mikec… Volimo ga jako puno i on voli nas. Njegova vlasnica zove se Karla i ima 11 godina.”

Povratak na Net.hr