PRESLATKI SU

NEŠTO UISTINU POSEBNO: Mladunče koale upoznalo je leptira i odjednom svijet više nije tako grozno mjesto

Video snimke slatkih životinja nisu rijetkost na internetu. Štoviše, uz najnovije vijesti, pornografiju i gomile bijesnih komentara, moglo bi se reći da su jedan od stupova interneta. A kad se pojavi snimka poput ova, jasno je i zašto.

Willow, mladunče koale, snimali su za novi video Parka prirode Symbio u Australiji, kada joj je u kadar uletio leptir – a par se onda ubrzo i sprijateljio.

Kevin Fallon, menadžer marketinga i kreativnih usluga u parku, rekao je da je snimka Willow i leptira – koja se vrlo brzo proširila društvenim medijima – vrhunac slučajnosti.

Park je snimao nekoliko segmenata za nadolazeći video o inicijativama održivosti.

“Uvijek smo planirali imati leptira na cvijet, s koalama u pozadini, kao jedan od onih epskih komadića snimke za uvod o održivosti”, rekao je Fallon ABC.

“No, kada smo stavili leptira na cvijet, Willow je dotrčala i postala jako radoznala, njuškajući ga”, govori.

“Prije nego smo se snašli, leptir joj je sletio na glavu, a zatim se tamo beskonačno dugo zadržao”, kaže.

“To je bilo najslađe, kad ga je Willow gledala, malo razroko, na vrhu svoje njuške. “Ovo nikada nismo očekivali, a Willowina reakcija bi bila neprocjenjiva”, kaže Fallon.

Willow je došla na svijet u parku prije gotovo godinu dana, a Fallon kaže da je jedna od sedam koala koliko ih trenutno živi u parku, koji je nalazi oko 45 kilometara južno od Sydneya, u Helensburghu.

Fallon kaže da je Willow “lijepa i dobrodušna koala”.

“Iako je vrlo ljubazna, još je više i neovisna”, kaže. “Ali ona je apsolutno divna djevojčica i jako voli ljude”.

Povratak na Net.hr