#lijepinasi

MORA DA KIRA UŽIVA K’O NIKAD: Kako znamo? Pa, njeni preci su trčkarali Sibirom, i čak išli na Sjeverni pol

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Ivan iz Splita poslao nam je fotografije svoje Kire. Njena pasmima dobila je ime po narodu Samojeda. Taj nomadski narod uzgaja sobove, a ova dražesna pasmina im pomaže u tome. Također, baš kao i Eskimi svoje haskije, znaju ih upregnuti u saonice.  Istraživači Ernest Shackleton i Fridtjof Nansen su ih koristili pri ekspedicijama na Sjeverni pol.

 


 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr