Živio na otpadu

MJESECIMA SE NIJE DAO ULOVITI: Pas vraćen obitelji nakon 2 godine

Pas Bear nestao je prije dvije godine kada se uplašio automobilske nesreće, a jadni je četveronožac skočio iz auta i pobjegao od vlasnika duboko u šumu.

Vlasnik, Ted Kupferman, tražio je svog pobjeglog psa 12 sati, ali bez uspjeha. Srećom, Bear je bio čipiran, pa se njegovi vlasnici nisu prestajali nadati kako će im njihov ljubimac jednoga dana biti vraćen.

Taj prekrasan dan dogodio se neposredno nakon Dana zahvalnosti, nakon što su ga dovele dvije gospođe, Kera Bagwell i Stephanie Sparks, koje su ga još davno prije pronašle da živi na njihovom otpadu autodijelova.

Hranile su ga dvaput dnevno 13 mjeseci, ali ga nikako nisu uspijevale uhvatiti, dok mu nisu sagradile kavez. Nakon što su ga uz pomoć nekoliko grupa za spašavanje životinja uhvatile u taj kavez, otkrile su kako ima mikročip na kojem bili podaci o njegovim vlasnicima.

Bagwell i Sparks odvele su Beara kući, na sveopće veselje Kupfermana koji su ga željno čekali. Dan kasnije, cijela je obitelj ponovo bila na okupu i pas je napokon doma.

 

Povratak na Net.hr