banner

PRESLADAK JE

MAČKA SE OKOTILA I ŠOKIRALA VLASNIKE: Uz pet zdravih mačića na svijet je došao i ovaj posebni mališan

Mačke s dva lica zovu se ‘Janus mačke’, prema rimskom bogu Janusu koji je imao dva lica, jedno koje gleda u prošlost, drugo u budućnost

Obitelj King iz Oregona iznenadila se kada su vidjeli da je njihova mačka okotila šest mačića među kojima je bio jedan dvostruko slađi od ostalih – mačak s dva lica kojeg su nazvali Biscuits i Gravy.

VAŠA LJUBIMICA IMA TAMNU STRANU: Velik broj ugroženih životinja nestaje zbog – mačaka! Pogledajte ovu crnu statistiku

MAČKE SU KRALJICE SVEMIRA, A TO ZNAJU I NJIHOVI VLASNICI: Ovo su njihovi najbolji trenuci

Preslatki mačić došao je na svijet u srijedu s dva nosa, četiri oka i dvojim ustima. Njegova mama Keenly i ostalih pet mačića potpuno su zdravi.

View this post on Instagram

#biscuitsandgravy #twofacedcat #januscat

A post shared by Biscuitsandgravy (@biscuits_andgravy) on

“Moja ih je supruga otišla vidjeti i pronašla je pet normalnih mačića i jednog s dva lica. Bili smo poprilično šokirani. Čudno je izgledao. Kasnije smo saznali da je to zapravo rijetkost”, rekao je vlasnik neobičnog mačka za CNN.

View this post on Instagram

#biscuitsandgravy #twofacedcat #januscat

A post shared by Biscuitsandgravy (@biscuits_andgravy) on

Inače, Mačke s dva lica nazivaju se ‘Janus’ mačke po rimskom bogu Janusu koji je imao dva lica, jedno koje gleda u prošlost i drugo koje gleda u budućnost.

Iako ih većina ne preživi duže od jednog dana, mačak Frank i Louie doživio je 15 godina i ušao u Guinnessovu knjigu rekorda 2006. godine.

https://www.instagram.com/p/CAifknYgycm/?utm_source=ig_embed

Kako bi Biscuits i Gravy isto toliko poživjeli, obitelj King mora preuzeti puno majčinskih dužnosti majke Keenly, poput redovnog hranjenja i grijanja.

“Kao da imamo novorođenče. Alarm nam zvoni svaka dva sata noću i danju kako bi ga nahranili. Pazimo da mu stalno bude toplo, a većinu dana provede zavučen u majicu moje supruge”, objasnio je vlasnik.

Povratak na Net.hr