#lijepinasi

KARMEN, SVAKA ČAST! Nitko nije siguran što sve nosi ovaj udomljeni ljepotan, ali sigurni su da je presladak

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

buba-2
buba1
buba3

“Booboo je mješanac pekinezera i još nečeg u što nismo sigurni jer smo ga udomili. Neki kazu da ima mopsa a neki francuskog buldoga u njemu. Svejedno, on je predivan i jedini takav u leglu. Stranci ga slikavaju, svi ga obožavaju. Dobar je ko bubica, ljubi sve pse male i velike, ne plaši se nikog. On je 5 i po kg čiste ljubavi!
Pozz iz Šibenika” napisala nam je njegova Karmen uz fotografije.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr