NEOBIČAN TRIO

JANJE LAMMIE ‘POSVOJILO’ NOSOROGA I SLONA: Zajedno se igraju, jedu i spavaju

Ovca Lammie ima neobične prijatelje. Životinjica se sprijateljila s bebama nosorogom i slonom, koje su njezini vlasnici spasili iz divljine. Nosorog i slon na farmu u Africi su došli nakon što su pronađeni kako lutaju divljinom bez majki. Slonić je spašen iz odvoda za vodu, a ovca Lammie se pobrinula da brzo zaboravi ožiljke koje je zadobio od pada u rupu.

Lammie je nosoroga i slona prihvatila kao da su pripadnici njezine vrste. Ovca se igra sa njima bez imalo straha da će je ozlijediti.

Slonić je pao u odvod za vodu. Imao je ozlijede na koži, jer su ga iz rupe nastojali spasiti drugi pripadnici njegovog krda. Ljudi su ga izvukli iz rupe i pokušali ponovno integrirati u divljinu, ali krdo je odbilo primiti ga nazad. Tako je slonić završio na ovoj farmi gdje mu društvo sada pravi Lammie i nosorog.

Nosorog je na farmu stigao nakon što je pronađen kako luta divljinom bez majke. Ovca Lammie prihvatila ga je kao pravog prijatelja, pa ga je počela učiti kako skakati, trčati, jesti, igrati se.

Maleni nosorog jako voli bacati veliko kamenje, a kada se Lammie pojavi, onda totalno “otkači” i skače od sreće.

Nosorog i slon ostat će na farmi do kraja svojih života. Integracija u divljinu više nije moguća, ali isto bi se moglo reći i za ovaj neobičan trio, pa ipak, čini se kako su ovakve životinjske obitelji ipak moguće.

 

Povratak na Net.hr