#lijepinasi

GOSPODIN U NAJBOLJIM GODINAMA: Bilo ljeto, bilo zima, Bergin uvijek osmijeh ima

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

“Evo šaljem  ja  jednu fotkicu mog  starog  irskog setera, 14-ta godina mu je  ali još uvijek  bistrog  pogleda i temperamenta.  Ima on puno slika , od kada je bio sasvim malecki do eto   kasnih godina, ali ja Vam šaljem samo ove  dvije najnovije (zimsku i  ljetnu )

Hvala  I svako dobro !

Greta, i vau- vau od Bergina


Povratak na Net.hr