#lijepinasi

DOKAZ DA VELIČINA NIJE VAŽNA: Dvoboj je bio napet do samog kraja, a vidi se da je iskustvo pobijedilo snagu

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

733974_10200801048337573_849380548_n

Malena mob poslala nam je fotografiju ovog preslatkog dvojca, ali i opis što se zapravo odvija:

“Kad je slasna kost u pitanju ne biraju se sredstva, igra se podlo. Maltezerica Nika (5 god) ovaj put je izvukla kraći kraj od papagaja umjetničkog imena Sroljo (13 god). ”

Povratak na Net.hr