#lijepinasi

DNEVNIK JEDNOG ODRASTANJA: Aron je bio preslatko štene, a onda je postao…. preslatki pas

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

“Šaljem Vam slike od svog tornjaka koji se zove Aron i ima godinu i mjesec dana. Poslala sam Vam i neke slike gdje je još bio štene i neke koje su slikane nedavno. Jako je zaigran i svaki dan mi uljepša svojim zgodana koje napravi :)” napisala nam je njegova Doris  iz Prigorja Brdovečkog kraj Zaprešića

 


2015-05-01_16-42-01
1460558633482
2016-03-20_14-02-26
20150504_141613

Povratak na Net.hr