zajedničko odrastanje

BULDOG I BEBA: Rođeni na isti dan, beba Dilan i pas prijateljstvo su sklopili još u pelenama

Potaknuta novostečenim emocijama, fotografkinja Ivette Ivens svoj je talent, kao i mnoge mlade majke profesionalke, stavila u službu promicanja – majčinstva. Kada se rodio njezin sin Dilan, Ivette je nabavila psića, pasmine Francuski buldog. Beba i životinjica “kliknuli su na prvu”, a mama je u ruke uzela fotoaparat. Ono što je nastalo iz te ljubavi, promatrača ostavlja bez daha.

buldog5
Dilan i njegov pasFoto: Instagram

Fotografije su se nizale jenda za drugom. Dražesna igra između šteneta i djeteta Ivette je bilježila i objavljivala na društvenim mrežama. Reakcije ljudi bile su iznimno pozitivne.

buldog3
U pelenama…Foto: Instagram

Ono što je najvažnije, Dilan je na psa reagirao iznimno dobro. Životinjica ga je pratila u svim fazama razvoja, pa iako i sam štene, vrlo je brzo preuzeo brigu za svojeg “ljudskog” brata. Buldog i Dilan zajedno su spavali u krevetiću, a kada nisu, svaki su trenutak koristili za igru.

buldog4
Dilan je prohodao uz pomoć svojeg psaFoto: Instagram

Mama Ivette tu nije stala. Svoja je iskustva dojenja pretočila u specijaliziranu knjigu. U suradnji sa ostalim majkama, koje su bile dovoljno otvorene da u trenucima najveće intime, dojenju i maženju svoje tek rođene djece, poziraju pred objektivom njezinog fotoaparata, stvorila je iznimno lijepu zbirku fotografija.

Naslovnica Ivettine zbirke fotografijaFoto: Instagram

Zbirka je postala dobro prodavani proizvod, a na svojoj Instagram stranici, Ivette je objavila ponajbolje od fotografija. Pogled je to na majčinstvo kroz oko profesionalne fotografkinje koji doista impresionira.

photo3 photo2

Povratak na Net.hr