#lijepinasi

ABA RASTJERUJE OBLAKE: I mi bismo se stalno smiješili da imamo ovakvu razigranu ljepoticu

Naš inbox kao i hashtag na Instagramu je prepun ljepotana i ljepotica, šašavih i zamišljenih, razigranih i ozbiljnih, preslatkih i dostojanstvenih. Moramo priznati da nam je stvarno teško bilo odabrati samo neke. Najradije bismo ih stavili sve!

Ali bez brige, već sutra vas čeka nova ekipa ljubimaca i dnevna doza umiljatosti. Snimili ste psića kako krade sa stola, papagaja kako se “bori” s kablom od TV-a, macu koja je odlučila da ju eto baš sada morate maziti pa vam je okupirala tipkovnicu i miš, ili je vaš ljubimac jednostavno sladak za poludjeti dok spava i žica ?

Pošaljite nam sliku ili video na mail ljubimci@adriaticmedia.hr ili ih tagirajte na Instagramu  #lijepinasi.  Pošaljite i ime ljubimca, naznačite je li  fotografija ili video, a ako želite i grad, ime vlasnika, starost

Objavljujemo najblesavije, najljupkije, najšašavije, najzgodnije….   Ukratko – sve naj fotografije i snimke koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

” Pekinezer je i odaziva se na ime Aba :) ima 6 godina i vrckava je kao da joj je tek par mjeseci :) voli jesti i čuvati se na rukama, a najviše voli šetnjicu i plaziti jezik :) Hvala i pozdrav :) ” Poručila nam je Nikolina. Da imamo ovakvu razigranu ljepoticu, i mi bismo se toliko smješili.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr