banner

UNATOČ SVEMU

LJUBAV U DOBA EPIDEMIJE: Unatoč izvanrednom stanju, s maskama i rukavicama, vjenčali se Svjetlana i Dušan; pazite s čim su nazdravili

U Banjoj Luci, epicentru zaraze koronavirusom u BiH, jučer su u pratnji kumova vjenčanjem okrunili svoju ljubav Svjetlana Keren i Dušan Babić

Mladenci Svjetlana Keren i Dušan Babić vjenčali su se unatoč izvanrednom stanju zbog epidemije koronavirusa u Banja Luci koja je središte zaraze u BiH poručivši tako da je ljubav jača od svih neprilika, čak i pandemije. Kako su u nedjelju prenijeli tiskani mediji u BiH mladenci su dan ranije samo u pratnji kumova stigli pred matičara i vijećnika Skupštine Banje Luke te izgovorili sudbonosno “da”.

Držali primjerenu udaljenost

Pri tome su držali “primjerenu udaljenost”, na licu su nosili maske posebno izrađene za ovaj trenutak, te gumene rukavice. Na vjenčanju nisu bili čak ni roditelji para jer su stariji od 65 godina, pa za njih vrijedi zabrana kretanja izvan obiteljskoga doma.

“Svadbu smo planirali u krugu uže obitelji i roditelja, ali je takva situacija da su i moja majka, ali i Dušanovi roditelji stariji od 65, pa nisu nazočili zbog zabrana“, kazala je Svjetlana za portal Banjaluka.com.

Nazdravili s Coronom

Mladenka je pojasnila kako su još prošle godine odredili datum vjenčanja, te ga nisu htjeli odgađati. “Drago nam je ako je vijest o našem vjenčanju nekome popravila raspoloženje. Pravu proslavu smo dogovorili s kumovima, roditeljima i obitelji, kada prođe ovo s koronavirusom“, dodala je mladenka.

Sa skromne proslave vjenčanja s kumovima novopečeni bračni par objavio je fotografiju na kojoj su nazdravili s pivom marke Corona extra.

Situaciju s koronavirusom iz minute u minutu u Hrvatskoj i svijetu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr