BOLJE ZDRAVLJE I RASPOLOŽENJE

VEGANKA RIJEŠILA GADAN KOZMETIČKI PROBLEM: ‘Prijatelj mi triput tjedno donese svoju spermu. Prvo sam je samo mazala…’

Za neke stvari je spremna prekršiti svoja veganska načela

Tracy Kiss muku je mučila s rozaceom, a kako bi se riješila crvenila, njezina kozmetičarka joj je savjetovala da proba na kožu nanijeti sjeme. Tako je riješila svoj kožni problem, ali sada je ova beauty blogerica odlučila otići korak dalje i spermu umiješati u svoj smoothie.

Tako ova trenerica, inače veganka, savjetuje da izmiješate kokosovo i bademovo mlijeko, voće i nešto sjemena. Daje recepte i za kolačiće.

‘Čak mi se i raspoloženje popravilo’

“Osjećala sam se pregaženom i bez energije, a sada sam puna elana, čak mi se i raspoloženje popravilo”, komentirala je za Sun. Kaže kako joj pomaže prijatelj koji joj donese bočicu sa svojim plodovima triput tjedno. Ističe kako se testirao na spolne bolesti, ne pije, ne puši niti se drogira. Ističe kako je svaka pošiljka jedinstvenog okusa i ovisi o tome što je njezin prijatelj jeo. Često je pomiješa s drugim sastojcima, ali ponekad je konzumira čistu.

Nema kemikalija i e-brojeva

Svima savjetuje kako bi trebali prijeći preko gadljivosti probati njezin recept.

“Sperma je nevjerojatna namirnica i moramo prestati biti smiješni – zdravstvene dobrobiti su dobro istražene i više muškaraca i žena bi je trebalo iskoristiti, osobito zato jer je prozivodi naše tijelo i ne sadrži nikakve aditive i kemikalije”, zaključuje.

 

Povratak na Net.hr