ISPOČETKA SJAJNO, ALI...

UPOZORILA NA OPASNOSTI POPULARNOG TRETMANA OBRVA: ‘Ovo je najgora pogreška u životu, a uklanjanje je nevjerojatno teško’

I druge žene su se požalile na slične posljedice, no bilo je i onih koje za sve krive loš pigment i lošu kozmetičarku

Melina Tesi na svom je TikTok upozorila ljude na posljedice popularnog tretmana „o kojima nitko ne govori“.

Prije četiri godine, odlučila se na microblading – polutrajnu tehniku iscrtavanja obrva. Kako bi se postigao efekt punih obrva, na željeno područje se posebnim nožićem i iglicama nanosi boja, donekle nalik tetoviranju.  Ne samo da microblading daje izgled gustih obrva bez svakodnevnog sjenčanja i šminkanja, nego su i rezultati puno prirodniji jer se tijekom tretmana svaka obrva ‘iscrtava’ zasebno, pa ne čudi da su mnoge žele oduševljene tretmanom, osobito u vrijeme kada je ostatak lica prekriven maskom.

U početku bila oduševljena

I Melina je ispočetka bila oduševljena rezultatima. No vremenom, boja je počela blijedjeti.  Danas su tragovi microbladeinga naračasti, i iznad su njenih prirodnih obrva.

„Ne činite to. Najgora pogreška u mom životu, a proces uklanjanja je strašno naporan“, poručila je u svom Tik Toku, dodajući kako je „izgubila  nevjerojatno samopuzdanja zbog toga i uvijek stavljala šminku kako bi prekrila“.

Nakon više neuspjelih pokušaja da tragove ukloni laserom, odlučila se na tretman kojim se često uklanjaju tetovaže.

@melinatesi

Don’t do it 😭 worst mistake I ever made, the removal process is so hard. #wtfisthat #eyebrows #beforeandafter #microbladedbrows #tattooremoval #fyp

♬ Who Want Smoke? – Nardo Wick

Njen video je podijeljen skupio više od 55 tisuća lajkova, a u komentarima mnoge djevojke ističu kako se to i njima dogodilo. No bilo je i onih koji ističu kako su za ovakve rezultate krivi kozmetičari i loš pigment. „Bila sam na microbladingu puno puta, i nikada mi se ovako nešto nije dogodilo. Ovo je do loše kozmetičarke i loše tinte“, poručuje jedna korisnica, a druga se nadovezuje:  „Da; trebala si prvo potražiti kvalitetnog kozmetičara“.

 

Povratak na Net.hr