OPREZ, UZNEMIRUJUĆE!

‘UNAKAŽENA SAM ZA CIJELI ŽIVOT’: Željana je samo htjela podignuti kapke, no zahvat je obavila – lažna plastičarka

Situacija je eskalirala kada je otkriven jedan nadriliječnik koji je krivotvorio svoju osobnu iskaznicu, otvorio ordinaciju i bavio se ozbiljnim operacijama

Željana Milanović jučer se obratila prisutnima na tiskovnoj konferenciji Regionalnoga udruženja interdisciplinarne estetske i anti-ageing medicine Srbije, liječnika koji su se odlučili boriti protiv nadriliječništva u toj zemlji.

Željana je samo jedna u nizu djevojaka koje su pale u ruke prevaranata, lažnih estetskih kirurga čiji su im tretmani ostavili posljedice s kojima će se boriti cijeloga života.

“Nažalost, pala sam u ruke jedne nadriliječnice koja je jako lijepo organizirala cijelu predstavu, salon koji je bio jako lijepo uređen, slike za koje sam kasnije saznala da su fotošopirane, reklame koje su plaćene i, nažalost, ja sam nasjela na sve to”, ispričala je Željana Milanović na konferenciji, prema pisanju sprskog Blica.

Instagram/skup_dokaza_o_nadrilekarstvuFoto: Instagram

Javilo se još 50 žena i muškaraca

Ova nesretna žena željela je obaviti zahvat podizanja kapaka, a evo kako je sve izgledalo.

“Intervencija je bila jako bolna, a poslije nje sam ostala unakažena. Jezivo je izgledalo. Mjesecima poslije toga zahvata sam oči skrivala kosom, stavljala puder, nisam izlazila iz kuće”, priznala je ogorčena Srpkinja.

Instagram/skup_dokaza_o_nadrilekarstvu

STRAVIČNA ZABUNA: Otišla na operaciju grudi, a dobila ‘ogromnu guzi*etinu’; ovo je kriminal što joj je kirurg učinio od tijela

Željana je napomenula kako je još 50 žena i muškaraca nasjelo na istu priču kao ona te da je saznala za njih preko Instagram stranice koju je otvorila za podršku žrtvama nadriliječništva.

“Ja sam završila s trajnim opeklinama na kapcima, koje i dan danas saniram uz veliki broj lasera, koji nimalo nisu jeftini, krema, melema… Vlasnica mi je odbila tretirati ožiljke. Ovo oštećenje kapaka će ostati do kraja života. Jesam ja sredila maksimalno koliko sam mogla, ali, nažalost, posljedice će ostati do kraja života”, požalila se Željana.

Instagram/skup_dokaza_o_nadrilekarstvu

Nadriliječnici im još i prijete

Međutim, čak ni to nije najgore što se dogodilo ovoj djevojci iz Srbije.

“Pored toliko žrtava i pored naše zajedničke borbe protiv nadriliječništva, svi ti nadriliječnici koji su razotkriveni, napravili su Instagram stranicu preko koje dodatno omalovažavaju svoje žrtve, ali i liječnike koji su mnogo godina i truda uložili u svoje obrazovanje. Tako da svi trpimo prijetnje od njih, kako bismo zaustavili sve ovo”, kazala je Milanović.

Instagram/skup_dokaza_o_nadrilekarstvu

CURA IZ SPLITA OTIŠLA NA OPERACIJU GRUDI I PROŽIVJELA ČISTI PAKAO: ‘ Pitala sam se što mi je to trebalo. Grudi su mi izgledale kao nakaze’

Situacija je eskalirala kada je otkriven jedan nadriliječnik koji je krivotvorio svoju osobnu iskaznicu, otvorio ordinaciju i bavio se ozbiljnim operacijama.

“Taj čovjek se bavio liposukcijom, između ostaloga, i iza sebe je ostavio veliki broj žrtava”, otkrila je Željana, koja je prije godinu dana otišla u jedan salon u kojem je radila nadriliječnica koja joj je spalila kapke. Ona i još sedam žena podnijele su tužbe protiv vlasnika sumnjivih kozmetičkih salona.

Instagram/skup_dokaza_o_nadrilekarstvu

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr