NEVJEROJATNI REZULTATI

TRIK ZA UVIJANJE KOSE KOJI JE VEĆ JEDNOM SRUŠIO INTERNET: Sve što vam treba su fen i plastična boca

Ako ste razmišljali o kupnji skupog uređaja za uvijanje kose, možda ćete se nakon ovog jeftinog trika predomisliti

Većina žena se nakon uvijanja kose osjeća poput filmskih diva, no postoje i neke mane takvog tretmana. Osim oštećenja zbog topline, jedan od faktora je i visoka cijena uvijača ili pegli za kosu.

No, postoji jeftini način uz koji nećete morati potrošiti vrtoglave iznose na uređaje i s pomoću kojeg ćete zaštititi svoje vrhove.

Naime, jedna frizerka je na Instagramu podijelila nevjerojatni trik koji možete sami iskušati kod kuće sa stvarima koje već posjedujete. Sve što vam treba su manja plastična boca i sušilo za kosu.

IPAK SE MOŽE: Pomoću ovog trika složite plahtu s gumicom u 30 sekundi

Olivia Smalley izrezala je rupe na vrhu i s bočne strane boce. Potom je stavila dio kose u rupu na vrhu. Zavrnula je bocu nekoliko puta kako bi se kosa u njoj uvila, a fen je stavila kroz bočnu rupu. Nekoliko minuta je sušila kosu, da bi se šokirala rezultatom – predivnim spiralnim kovrčama.

“Je li ovaj trik upravo srušio internet? Boca? Je li ovo moguće?”, napisala je Olivia uz video koji je objavljen još 2018., no nedavno je ponovno počeo kružiti društvenim mrežama zbog sjajnih rezultata.

Oduševljenje na društvenim mrežama

Video je pregledan gotovo milijun puta, a žene diljem svijeta pisale su frizerki kako će isprobati njezin trik.

“Molim? Zašto sam tek sada saznala za ovo?”, “Napokon uvijač koji si mogu priuštiti”, “Možda ću se s ovime napokon spremiti na vrijeme”, “Isprobat ću ovo još danas”, samo su neki od komentara.

Neki su otkrili kako su isprobali trik, ali im se plastična boca otopila. Olivia im je predložila da probaju još jednom s debljom bocom i sa smanjenom toplinom na sušilu.

Povratak na Net.hr