Teško da biste pogodili gdje su najljepše žene, a gdje muškarci

Irkinje su se našle na popisu najljepših žena na svijetu. Pokazalo je to najnovije istraživanje koje provodi beautifulpeople.com i koje je još u tijeku. I Irci su vrlo visoko rangirani, ali po ružnoći.

Naime, prema istom istraživanju Irci su trenutno treći na ljestvici najružnijih muškaraca. Naime, od svih Iraca koji su se prijavili samo 12 posto je dobilo dopuštenje za otvaranje profila na toj internetskoj stranici.

Kako bi ušli u klub i postali članovi na beautifulpeople.com., zainteresirani moraju postaviti fotografiju i kratku biografiju. Tijekom narednih 48 sati, postojeći članovi suprotnog spola ocjenjuju pridošlicu te odlučuju o tome hoće li postati član kluba. Opcije koje se nude su: ‘da, apsolutno, ‘hm, da, ok’, ‘hm, ne baš’ te ‘ne, definitivno NE’.

Ispada kako su najzgodniji Šveđani jer ih je čak 65 posto postalo članovima. Slijede ih Brazilci sa 42 posto dok je samo dva posto manje Danaca.

‘Irkinje su imale najveći skok. Popele su se sa 14 mjesta koje su zauzele 2011. godine na impresivno 10 mjesto prošle godine, da bi nastavile s rastom i u ovoj godini.’ kaže Greg Hodge, direktor BeautifulPeople.com.

Povratak na Net.hr