KOZMETIČKI PUNI KRUG

STARO JE OPET HIT: Riječ je o ružu kakav su koristile žene u drevnim vremenima

Žene širom svijeta poludjele su za ‘novim’ ružem za usne – u prahu! Takav ruž su nekada davno koristile žene, a sada su ga korejske kozmetičke tvrtke opet počele proizvoditi.

Uz suvremenu kozmetičku tehnologiju, bili smo sigurni da smo vidjeli sve formule za usne pod kapom nebeskom. Od sjajnih tekućina koje se suše u mat do mat formula koje mogu hidratizirati, tvrtke su prolazile kroz sve moguće varijacije na ruž.

Naravno, to ne vrijedi za “K-ljepotu”. Vjerojatno već znate da su korejske marke svjetlosnim godinama ispred bilo koga drugog, pogotovo kada je riječ o njezi kože.

No, Koreanci su također lideri i na odjelu kozmetike. Dovoljno je uzeti “najnoviju” inovaciju: puder za usne. Ti pripravci su upravo ono što im i ime govori: ruževi u obliku suhog praha.

Prava čarolija se događa kad ih nanesete poput sjajila. Čim dotaknu kožu, počinju se magično rastapati. Čista čarolija!

KADA OVAKO NAŠMINKAŠ, PAZIŠ DA NE RAZMAŠEŠ: Ruž za usne nikada nije izgledao ovako dobro…

Najprije su ruž u prahu napravili korejski brendovi Touch in Sol i RiRe, zatim je ovaj trend postao hit na Zapadu, a tu je priliku za zaradu uočio kalifornijski brend Creative Lass Estethic, koji ga je također počeo proizvoditi.

Ovaj ruž u prahu dolazi u pakiranju poput sjajila za usne, aplikator kojim se nanosi je isti, a kada se stavi na usne topi se i dobija mat izgled.

Stoji od 13 do 20 dolara, a proizvođači tvrde da se boja dugo zadržava na usnama…

NEVJEROJATNI TRIK Mogu li se podočnjaci zauvijek riješiti s malo ruža za usne?

Međutim, jedna popularna beauty vlogerica koja je testirala ruž u prahu nije baš oduševljena.

“U početku je bilo super, ali nekoliko sati kasnije na usnama se počinju stvarati grudice od praha. Dakle, da, ruž u prahu može trajati dugo na usnama, ali nakon nekoliko sati ne izgleda baš dobro…”, kaže Tati.

Povratak na Net.hr