Kakva transformacija

SKINULA JE GOTOVO 100 KILA: Pokazala novo tijelo nakon uklanjanja suvišne kože

Žena s Novog Zelanda postala je poznata nakon što je u samo 11 mjeseci izgubila gotovo sto kilograma. Naime, ona je s početnih 169 pala na 83 kilograma.

Nakon ekstremnog gubitka kilograma, Simone Anderson Pretscherer mnogi su optužili da je lažirala transformaciju. Ona je nevjernike razuvjerila nakon što je objavila fotografije viška kože na tijelu koja joj je nedavno i kirurški odstranjena.

Ova vizažistica svoje jen ovo tijelo prvi put pokazala u showu Tyre Banks ” FABLife” i to samo šest dana nakon operacije.


“Malo me boli, ali to nije ništa strašno”, rekla je Simone i dodala kako je imala sjajnog kirurga koji je napravio fantastičan posao.

Osvrnula se i na činjenicu da je njezina transformacija bila izložena javnosti te na brojne kritike koje je dobivala na račun iste. “Kada sam to učinila znala sam da nema povratka. Jednostavno sam morala izdržati i ne dozvoliti samoj sebi da imam loše dane”, – rekla je.

Također, komentirala je i činjenicu da radi u industriji ljepote gdje je pritisak da čovjek izgleda savršeno još veći. “Naravno da sam osjećala pritisak, svi su tamo lijep, a ja sam sa svojim kilogramima definitivno iskakala iz okvira” , zaključila je.

Inače, ova 24-godišnjakinja do nove figure došla je reguliranjem prehrane. “Bila je to velika borba, ali na kraju se isplatilo. Veseli me što je moj primjer nadahnuo mnoge žene da se uhvate u koštac s problemom prekomjerne težine”, – zaključila je.

Iako se morala boriti s brojnim problemima, od optužbi da laže do pada motivacije, Simone je sada stigla do željenog cilja. Naime, uklonila je i suvišnu kožu koja je ostala kao posljedica gubitka kilograma i sada jedva čeka uskočiti u bikini.

Daily Mail/Magazin.hr

Povratak na Net.hr