KAPA DOLJE, CURO!

SKINULA 65 KG U MANJE OD GODINU DANA: ‘Dečko mi je uputio ružan komentar koji je bio alarm da se pokrenem’

Zbog postporođajne depresije počela je nekontrolirano dobivati na težini, no jedna rečenica sve je promijenila

Djevojka kojoj je vlastiti dečko u lice rekao kako je “samo jedna krafna dijeli od toga da ostane sama” uspjela je skinuti više od pola svoje težine – u manje od godinu dana.

 

View this post on Instagram

 

Marcie’s birthday party 😻

A post shared by Dannie (@dannieee_forster) on

Dannie Forster (25) pala je sa 107 na svega 44 kilograma, a sve zbog rečenice koju joj je uputio njezin dečko. Nakon rođenja sina Georgea u rujnu 2017. godine počela se boriti s postporođajnom depresijom – nije imala volje izaći iz kuće, a broj njezinih kilograma samo se povećavao.

Izgubila je gotovo 65 kilograma

Kaže kako nije uopće imala motivacije za vježbanje i često bi naručivala brzu hranu koju je koristila kao utjehu. U jednome danu znala je naručiti do tri različita obroka te unositi nekoliko tisuća kalorija.

RODILA JE ČETVORKE I SAD JE ODLUČILA POKAZATI ŠTO JE TO UČINILO NJENOM TIJELU: ‘Dio mene htio je objaviti samo prvu sliku, ali…’

Međutim, njezin dečko Gary (27) jednom se našalio kako je “samo jedna krafna dijeli od toga da bude sama”, što je Dannie natjeralo da promijeni svoje navike i započne s treniranjem. U rujnu 2019. godine počela je trenirati dva puta tjedno kako bi promijenila svoj izgled.

 

View this post on Instagram

 

#6stonedown #weightloss #weightlossmotivation #weightlossjourney #selfie #dressedupwithnowheretogo

A post shared by Dannie (@dannieee_forster) on

Četiri mjeseca radila je kardio treninge i vježbe s utezima, a unajmila je i osobnoga trenera. Također je počela paziti što jede i kuhati zdrave obroke. Nakon godinu dana izgubila je gotovo 65 kilograma te ponovno dobila samopouzdanje koje je izgubila tijekom godina.

Dečku isprva nije smetalo, ali…

“Uvijek sam bila na nerealnim dijetama koje je nemoguće održavati i ograničavala si hranu koja mi je zapravo bila potrebna, a na kraju bih uvijek odustala. Upoznala sam svoga partnera, koji nije mario za moju veličinu, ali nakon trudnoće i porođaja ona se drastično povećala. Postala sam izrazito lijena i nisam bila aktivna. Uvijek bi me poticao da jedem bolje i da budem aktivnija”, ispričala je Forster za The Sun.

Njezina nova prehrana mnogo je raznovrsnija; sastoji se od kuhanih obroka, puno voća i povrća, a Dannie dnevno unese oko 1600 kalorija. U teretanu ide najmanje dva puta tjedno.

 

View this post on Instagram

 

#cute #drunk #drink #lovelife

A post shared by Dannie (@dannieee_forster) on

“Sada se osjećam sretnije i imam samopouzdanja. Najbolja stvar jest to što imam mnogo više energije nego prije”, zaključila je ova 25-godišnjakinja.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr