PRAVE GRDOSIJE

PRSATA BAKA ZABEZEKNULA SVIJET: Njezine grudi teže – tri kilograma! ‘Nikad u životu nisam vidio ovakvo što’

Da vam slikovito dočaramo, ovi silikoni teži su od jedne kugle za kuglanje, otprilike su kao sedam vrećica šećera

Baka Sharon Perkins, koja je nakon mukotrpnog razvoda potrošila 10.000 funti na povećanje grudi kako bi s košarice 34D prešla na 34MM, pojavila se u današnjoj epizodi showa Jeremyja Kylea sa svojim novim partnerom Carlom.

Njezin dečko samozadovoljno je progovorio o njihovu sjajnom seksualnom životu otkako je ona imala dva golema zahvata ugradnje silikonskih implantata.

“Volim lažne grudi – sjajne su, zar ne? Naš je seksualni život sjajan. Uzbudljiviji je sada nakon ove promjene”, izjavio je Carl i zapanjio voditelja. Otkrio je da uživa kada drugi muškarci gledaju Sharon i dodao kako se ona želi baviti glamuroznim modelingom – u dobi od 50 godina.

Screenshot/ITV

Gledatelji zbunjeni i ljutiti

Jeremy je gledateljima rekao da Sharonine nove grudi teže više od tri kilograma. Kako bi dočarao koliko je to zapravo teško, usporedio ih je s 1,5 kuglom za kuglanje ili sedam vrećica šećera ili igraćom konzolom X Box 360, prenosi The Sun.

POTROŠIO JE 125.000 KUNA NA FILERE JER ŽELI IZGLEDATI POPUT BARBIE: ‘Privlače me žene, ali nijedna nije dovoljno slobodoumna’

No, gledatelji, naviknuti na to da njegovi gosti govore o svojim problemima i rješavaju svađe, bili su zbunjeni nakon što je ovaj kontroverzan par ispričao svoju priču. Mnogi od onih koji su gledali emisiju, na Twitteru su postavili pitanje: “Koji je smisao ovoga?”

Screenshot/ITV

Ni voditelju nije bilo lako

Žene su šokirano komentirale kako će ovoj baki tolike grudi ostaviti velike posljedice na zdravlje, a osobito na leđa. Čak ni sam voditelj nije bio odveć impresioniran izjavama svojih današnjih gostiju.

“Nikad u životu nisam vidio ništa slično. Bojim se prići vam. Zašto one moraju biti toliko velike? Pa ogromne su!”, rekao je u jednome trenutku zaprepašteni Kyle.

Povratak na Net.hr