‘Osjećam se dobro, ali moja bitka još nije gotova’

Nakon pet mjeseci duge borbe s tumorom na mozgu, poznati hrvatski vizažist te suzačetnik škole šminkanja Vrban & Joković, Tomo Vrban, polako se vraća na posao i u društveni život.

Tomo Vrban, podsjetimo, prošle je godine obolio od tumora na mozgu. Podršku su mu pružile mnoge javne osobe s kojima je Vrban nerijetko surađivao, kao i javnost koja je na društvenoj stranici Facebook pokrenula grupu potpore “Tomo loves the world”, koja broji preko deset tisuća članova.

Početkom veljače, nakon pet mjeseci borbe s bolešću, ovaj suzačetnik škole šminkanja Vrban & Joković odradio je svoje prvo snimanje za časopis GloriaGLAM sa Zrinkom Cvitešić, što je potaknulo nagađanja o njegovom povratku na posao.

“Ne želim ništa komentirati zato što još uvijek nije sve gotovo i nisam još u potpunosti ozdravio. I dalje idem na kemoterapije, a i nisam se u potpunosti vratio na posao”, suzdržano je rekao Tomo za Extru.

“Mislim da sam se dovoljno odmorio, počinje škola Vrban & Joković, odradio sam neka prva snimanja, ali sve je to laganini… Svijet je tek početak, a tko zna gdje će mi biti kraj”, rekao je za Stars Tomo na nedavnoj premijeri mjuzikla Devet, prvom pojavljivanju u javnosti nakon liječenja.

Prethodni članci:

arti-201001200334006
arti-200910020448006
arti-200909280115006

Povratak na Net.hr