GROZNO

NJEZINE DLAKE ŠOKIRALE SU I STRUČNJAKE; Ova cura ima dosta škakljiv problem; ‘Nikad nisam odjenula bikini ni imala dečka’

Dosad je isprobala različite vrste kućnih depilacija, kao i čupanje pincetom, no ništa nije riješilo, pa čak ni prikrilo, njezin veliki problem

Djevojka s gustim crnim dlačicama na trbuhu i prsima šokirala je svojim izgledom čak i iskusnu ekipu Body Fixera. Hannin “sramotni problem”, kako ga je sama nazvala, dosad ju je ometao u normalnome životu te zbog njega nikad nije nosila bikini niti se zbližila s dečkom, a kamoli imala pravu vezu, prenosi The Sun.

Screenshot/E4

Naime, ova se djevojka zbog pretjerane dlakavosti prijavila u britanski show “Body Fixers” u nadi da će joj oni moći pomoći da ponovno stekne samopouzdanje i riješi se neuglednih dlačica. Njezine dlake na prsima i trbuhu doslovno nalikuju na muške.

Screenshot/E4

Nikad nije bila na spoju

Čak i kada bi joj dečki pristupali, Hannah ih je uvijek odbijala jer je željela izbjeći suočavanje s “groznim trenutkom” u kojemu bi oni napipali ili vidjeli njezin estetski problem.

Screenshot/E4

DLAKAVA JE POPUT MUŠKARCA: Milenu (31) nazivaju prljavicom jer se odbija depilirati; ‘Muž me voli ovakvu’

“Bilo mi je toliko neugodno zbog dlaka da o tome problemu nisam željela razgovarati ni sa svojom mamom”, priznala je voditeljima. Osim dlačica na tijelu, imala je dlake i po licu, no one su, nasreću, ipak nešto tanje i svjetlije.

Screenshot/E4

“Što se tiče života ljeti, možete misliti kako mi je, nikad nisam bila u bikiniju. I naravno da to utječe na moj ljubavni život, ja nisam nikad bila na spoju”, rekla je Hannah. Ekipa Body Fixera izgledala je šokirano kada je Hannah podigla košulju kako bi im pokazala svoj dlakavi pupak i liniju koja vodi sve do dekoltea.

Screenshot/E4

Doktor joj trajno uklonio dlake

Djevojka se požalila kako je dosad isprobala različite vrste kućnih depilacija, kao i čupanje pincetom, no ništa nije riješilo, pa čak ni prikrilo, njezin veliki problem. Tim je pozvao medicinskoga stručnjaka dr. Eshoa da se uhvati ukoštac s njezinom dlakavošću.

On je prvo obrijao dlačice i koristio laser kako bi dospio do samoga korijena dlake. Navodno ju je u potpunosti riješio dlačica te jamči kako se one neće vratiti, a Hannah je iz emisije izašla presretna i puna samopouzdanja.

Screenshot/E4

“Prvi put u životu ne moram se brinuti hoće li mi koja dlaka proviriti ispod odjeće i što će ljudi misliti o meni”, zaključila je zadovoljna djevojka.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr