ŽELI NA SMANJENJE

NJEZINE 6 KG TEŠKE GRUDI PRIVLAČE SAMO LJIGAVCE: ‘Neznanac me zgrabio za dojku i počeo zviždati… Ljudi, pomozite!’

Leđa joj se više ne mogu nositi sa silnim teretom i mora nešto poduzeti, ali ono što najčešće čuje jest: ‘Smršavi pa će nestati’

Žena čije grudi teže šest kilograma očajnički ih želi smanjiti jer joj stvaraju bolove u leđima i donose neželjene komentare ljigavih muškaraca. Hollie Bee na TikToku je ispričala kako se mučila sa svojim grudima još od puberteta.

@curvescatschaos

CEO of yes my back hurts #bustygirlproblems #funny #millennial #storytime #plussizeedition

♬ Original Sound – Unknown

“Željela sam otići na smanjenje grudi od svoje 13. godine jer već tada su 65 posto mene činile samo grudi. Sada imam osjećaj kao da je situacija još gora. Nažalost, moja se leđa više ne mogu nositi s ovim teretom i moram nešto poduzeti, a ono što najčešće čujem jest: ‘Smršavi pa će nestati”, rekla je u videu.

@curvescatschaos

Reply to @tismail2 I appreciate all your love and support (pun intended) so far. #bustygirlproblems #funny #thicctok

♬ Steven Universe – L.Dre

Traže da izgubi još 31 kilogram

Međutim, Hollie je u nastavku objasnila kako, unatoč tomu što je izgubila više od 25 kilograma, nije došlo do poboljšanja. “Zasad imam 27 kilograma manje, izgubila sam sedam centimetara u struku, ali šest kilograma grudi i dalje je ostalo tu i jako me boli”, dodala je.

@curvescatschaos

Oh dear #bustygirlproblems #britishhumour #bodypositivity #alphabetmafia

♬ mario sound – mandycap

BUJNU 18+ MANEKENKU PONIZILI U AVIONU: ‘Osjećala sam se zlostavljano zbog velikih grudi…’ Tvrtka se javno ispričala

“To me potaknulo da se obratim ljudima iz NHS-a (National Health Service) i zatražim besplatno smanjenje grudi. Dajem sve od sebe da ispunim njihove smjernice, ali oni žele da izgubim još 31 kilogram povrh prvih 27 pa sada radim na tome. Ali čak ni tada se vjerojatno neću kvalificirati”, požalila se.

@curvescatschaos

Reply to @iamkaren111 From one mum to another, we all deserve a pain free life. And if BF comes second to that so be it. 💖

♬ the stairs that got me famous – jaydon

Prikuplja novac za privatni zahvat

Hollie kaže da trenutno pokušava prikupiti 8000 funti potrebnih za plaćanje privatne operacije. Osim boli u leđima, ova Britanka tvrdi da je redovito izložena ljigavim komentarima razvratnih muškaraca.

@curvescatschaos

for legal reasons none of this is a joke #bodypositivity #bustygirlproblems #comedy #mentalwellness

♬ mario sound – mandycap

Tako je u videu otkrila da ju je u jednom stravičnom slučaju muškarac zgrabio za jednu od grudi te krenuo zviždati. Hollieina snimka dosad je pogledana više od dva milijuna puta, a ona je primila stotine poruka podrške od drugih žena, prenosi The Sun.

Povratak na Net.hr