SIGURNO ĆETE ISPROBATI

NEVJEROJATNI TRIK: Mogu li se podočnjaci zauvijek riješiti s malo ruža za usne?

Beauty blogerica Deepica Mutyala nedavno je otkrila neobičan trik kako uz pomoć ruža za usne možete savršeno ukloniti tragove podočnjaka. Sigurni smo da ćete ga, nakon što vidite rezultate, i vi poželjeti isprobati.

Za početak, trebate znati da koraljne boje ruža najbolje neutraliziraju plave i ljubičaste tonove, te smanjuju tamne kolobare. S druge strane, svi koji imaju crveni ton kože trebali bi i dalje koristiti zelenu boju kako bi ‘ugasili’ crvenilo.

Jednom kad ste odabrali savršeni ruž, na čisto područje ispod očiju, na koje ste nanijeli tek hidratantnu kremu, utapkajte odgovarajući ruž. Iako ćete vjerojtano umrijeti od smijeha pri pogledu u ogledalo, vjerujte da se isplati. Nakon što ruž dobro utapkate, počnite s nanošenjem tekućeg pudera.

Preporučuje se da prvo puder nanesete na sva područja osim na crvene krugove ispod/oko očiju, kako ne biste razmazali ruž po licu.

Na kraju nanesite malu količinu tekućeg pudera na ruku i pomalo ga, uz pomoć kista za nanošenje pudera – bockalice, blednajte na područje na kojem se nalazi ruž. Prema potrebi dodajte još pudera te samo marljivo utapkavajte, a ako bude potrebno, u nekom trenutku zamijenite okruglu ‘bockalicu’ plosnatim kistom, kako ne biste počeli razmazivati boju.

Iako sam proces traje malo dulje, vjerujte da se isplati. Na kraju slobodno po želji još nanesite korektor za završni dodir i spremite se na temeljito čišćenje lica, jednom kad se vratite iz izlaska.

Povratak na Net.hr