SVIDJELO IM SE

‘NAVUKLI’ SE: Par koji je želio smršaviti za svoje vjenčanje sada se bavi bodybuildingom

Britanci Michael i Emma Hoe odlučili su smršaviti prije svog vjenčanja pa su prešli na strogi režim prehrane i počeli svakodnevno trenirati, a sada toliko uživaju u vježbanju da su postali bodybuilderi.

Michael (25) i Emma Hoe (28) iz engleskog grada Kingstona na Hullu smršavjeli su gotovo 32 kilograma dok su se pripremali za dan svoj vjenčanja koji je bio prošlog rujna, a sada su se počeli baviti i bodybuildingom, piše Unilad.

Par se upoznao prije šest godina, a Emma je priznala da su jeli ‘sve isvašta’ te da je prije mrzila vježbati. No, nakon strogog režima prehrane i svakodnevnog treninga, Emma i Michael skinuli su višak kilograma i žive mnogo zdravije.

emma-i-michael-hoe-prije
Par prije režima i na dan vjenčanja.Foto: Unilad

Odluku su donijeli nakon putovanja u Las Vegas na kojem je Michael zaprosio Emmu.

“Kada smo se vratili, nije mi se sviđalo kako sam ispala na fotografijama i odlučila sam smršaviti kako bih na dan vjenčanja izgledala što je bolje moguće”, izjavila je Emma za Mail Online.

Michael se pridružio svojoj zaručnici kako bi izgubio masno tkivo i oblikovao svoje tijelo.

“Emma je željela lijepo izgledati na vjenčanju pa sam i ja odlučio učiniti isto. To nam je bila odlična motivacija”, kaže Michael.

prije-i-poslije-hoe
Oboje su skinuli višak kilograma i tonirali mišiće.Foto: Unilad

Paru se strogi režim vježbanja toliko svidio da su se čak počeli baviti i bodybuildingom. Oboje su se počeli natjecati, a Emma je nedavno i pobijedila na jednom natjecanju.

Unilad/Magazin.hr

Povratak na Net.hr