Play ponuda

VELIČINA JE SVE / Mrzila ih je, a sada zarađuje na njima: 'Nekada sam mrzila svoje goleme grudi, a sada mi donose novce i moji obožavatelji ih vole'

Zvijezda TikToka je priznala da je oduvijek mrzila što ima velike grudi, ali sada može njima zahvaliti što je postala zvijezda na društvenim mrežama

18.1.2023.
17:28
Play ponuda

Tara Moon je u svom nedavnom videu na TikToku pričala o svojim prijašnjim problemima s velikim grudima i potvrdila da su ti dani daleko iza nje.

Ne vole svi velike grudi

"Mrzila sam svoje grudi cijeli život, ali sad ih volim", napisala je nasmiješena brineta u naslovu svog videa u kojem nosi bijelu usku majicu koja pokazuje njezino zavidno poprsje. Zatim se drsko osmjehuje dok rukom pokazuje novac, uz stihove: 'nije tako loše, nije tako loše'.

Njezinih 320.000 pratitelja nisu gubili vrijeme pa su joj pružili podršku za njezino samopouzdanje u korištenju svojih grudi kao dodatne zarade.

Fanovi obožavaju njezine grudi

Jedan obožavatelj joj je komentirao: "Savršene su", dok je drugi dodao : "Kladim se da ih ne voliš kao mi."

Zvijezda društvenih medija dobiva puno pozornosti zbog bujnog poprsja, ali također dijeli svoja životna iskustva, objavljuje videe o šminkanju i svom o životu.

Play ponuda

S još 350 tisuća pratitelja, dijeli isječke sa svojih streamova na Twitchu gdje igra i razgovara s obožavateljima koji ju prate uživo. Videozapisi detaljno opisuju njezina iskustva kao djevojke koja igra videoigre, koji su među nekima od njezinih najomiljenijih.

Pratiteljima se toliko sviđa da su ju zaprosili putem društvenih mreža, piše The Sun.