Nije ni čudo da je u 54. na listi najljepših žena svijeta

Kasnih 80-ih i početkom 90-ih Madeleine Stowe svojom je profinjenošću i stavom zacementirala status filmskog seks-simbola, a nedavno ju je časopis People uvrstio među 100 najljepših žena svijeta, čime je postala najstarija na toj listi.

Glumica Madeleine Stowe (53) ovoga se tjedna pojavila na zabavi Entertainment Weekly ABC Upfront Party u New Yorku i uvjerila nas da je zasluženo uvrštena na Peopleovu listu, jer je njezina prirodna ljepota ostala gotovo netaknuta u odnosu na prije 20 godina kada je bila na vrhuncu karijere.

Magazin Empire 1995. godine smjestio ju je među 100 najseksipilnijih filmskih zvijezda u povijesti, što nije ni čudo jer je često glumila snažne žene često fatalne za svoje muške partnere.

Status filmske zavodnice stekla je zahvaljujući ulogama u filmovima poput Zasjede, Osvete, Nezakonitog ulaska, Posljednjeg Mohikanca i Kratkih rezova.

Unatoč seksipilu na velikom platnu, Madeleine Stowe u životu je ostala jednostavna – preko 20 godina je u sretnom braku s glumcem Brianom Benbenom, s kojim ima jedno dijete.

‘Moje čelo se još uvijek miče. S nekim stvarima se morate pomiriti’, izjavila je Madeleine, nakon što osvanula kao najstarija ljepotica na Peopleovoj listi.

Povratak na Net.hr