Lijepa Hanaa preko noći je postala tražena!

Nakon brojnih ljepotica Lancôme je u svoju ‘obitelj’ primio prelijepu Tunižanku, čija je misija promijeniti mišljenje sunarodnjaka o modelingu.

Hanaa Ben Abdesslem (22) iz Tunisa odlučila je razbiti duboko ukorijenjene predrasude arapskog svijeta o industriji modelinga.

Nedavno je učinila i prvi krupan korak na tom nimalo lakom putu. Kao prva muslimanka u povijesti postala je zaštitno lice tvrtke Lancôme prihvativši angažman u reklamnoj kampanji za Teint Idole Ultra.

Ljepotica iz Tunisa, koja iznimno poštuje svoje korijene, tradiciju i kulturu svoje zemlje, zabljesnula je zvjezdanim sjajem čim se prvi put pojavila na reviji Vivienne Westwood za proljeće/ljeto 2011.

Prva šetnja modnom pistom širom joj je otvorila vrata modnog svijeta. Dosad je već snimila editorijal za francuski Vogue te nosila revije Givenchy, Ralph Lauren i Oscar de la Renta.

Mladu ljepoticu ipak ne zadovoljava to što je preko noći postala tražen model i lice s naslovnice. Njezina je misija mnogo veća. Odlučila je iz korijena promijeniti način razmišljanja sunarodnjaka o modelima, manekenkama i modnoj industriji uopće.

‘Ljudi u Tunisu imaju pogrešnu predodžbu o tome što je to modeling. Stoga je moj plan razbiti te zablude u svojoj zemlji, odnosno u cijelom arapskom svijetu’, poručuje mlada Tunižanka, koja po svojoj snazi, šarmu i jedinstvenosti neodoljivo podsjeća na talijansku glumicu Isabellu Rossellini koja je godinama bila Lancômeova muza.

Povratak na Net.hr