NEVJEROJATNO

JEDNA IMA 19, A DRUGA 43, ALI KOJA JE KOJA? Majka i kći zbunile cijeli svijet, a još veći šok uslijedio je kad su se skinule

Budući da na Instagramu redovito objavljuju zajedničke fotografije, njihovi pratitelji stalno pokušavaju pogoditi koja je majka, a koja kći

One su majka i kći s dobnom razlikom od 24 godine, ali usprkos tomu, tek rijetki ih uistinu mogu razlikovati. Joleen Diaz (43) i njezina 19-godišnja kći Meilani Parks, obje iz sjeverne Kalifornije, imaju zavidno blizak odnos i provode toliko vremena zajedno da ljude često dovode do zabune.

Budući da na Instagramu gotovo svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije, njihovi pratitelji stalno pokušavaju pogoditi koja je majka, a koja kći. Mnogima to ne polazi za rukom. Crnokosa Joleene tvrdi da su za njezin mladolik izgled zaslužne zdrava prehrana i tjelovježba, a otkrila je i da se brine o svojoj koži i često je hidratizira.

MAJKU (60) I KĆER (30) NE RAZLIKUJU NI MUŽEVI: ‘Moj suprug ju je pljesnuo po guzi misleći da sam to ja’

‘Najseksi mama na svijetu’

Ovu 43-godišnjakinju su na internetu prozvali najseksi mamom na svijetu, a na Instagramu je prati više od 320.000 obožavatelja.

“Poručila bih ženama da samo pronađu samopouzdanje i ljepotu u sebi. Pronađite nešto o sebi što volite i usredotočite se na to jer ima nešto u svima nama što možemo pronaći i voljeti i na čemu ćemo graditi samopouzdanje”, izjavila je Diaz za Fox News.

Povratak na Net.hr