banner

Jao mnogim ljepoticama ako je Leona u blizini

Svakim danom lijepa glumica Leona Paraminski zaslužuje sve više pohvala na račun svog izgleda. Njezin modni izričaj, koji se odlikuje jednostavnošću i ženstvenošću, mnogima bi mogao poslužiti kao uzor.

Glumica Leona Paraminski, koja se iskazala i u ulozi voditeljice Dore, došla je u kino Europa kako bi prisustvovala partyju povodom 100. broja časopisa Elle.

A tom prilikom pogledala i premijeru dokumentarnog filma Luda ljubav, o životu dizajnera Yves Saint Laurent.

arti-201102090840006 Od nekada simpatične djevojčice u trapericama i tenisicama, Leona je uspjela kroz godine izgraditi ženstveni stil začinjen sa sasvim malom dozom seksipila.

Za dolazak u kino Europa, gdje su se okupili brojni poznati: Loredana Bahorić, Judita Franković, Tihana Harapin Zalepugin, Ivana Petković, Saša Joka, Borut Mihalić, Nenad Korkut, Ivana Delač-Đolo, Iva Majoli…, mlada je glumica odabrala kratku plavu baršunastu haljinicu zanimljivog kroja u gornjem dijelu, koja je istaknula njezinu besprijekornu liniju. Crnu je torbu uskladila s crnim cipelama, a kosu je raspustila i bez previše šminke na licu zasjenila sve prisutne.

Dok je pozirao kraj svoje drage, Leonin dečko Tin Komljenović gledao ju je s ponosom, a par se za ovu priliku potrudio i modno uskladiti. U plavo-crnoj odjevnoj kombinaciji, koja ove zime provjereno prolazi, teško je bilo ne zagledati se u njih.

Mnoge hrvatske ljepotice kraj Leone u blizini u većini će slučajeva pasti u sjenu.

Vezani članci:

arti-201101140495006
arti-201010090005006
arti-201101230143006

Povratak na Net.hr