DOMAĆI KIRURZI OTKRIVAJU

HRVATICE MASOVNO HRLE NA BIZARNE ZAHVATE: Korigiraju stidne usne, izbjeljuju anus… A jednom nisu odoljeli ni – muškarci

Tri kirurga koji ženama, ali i muškarcima vraćaju mladost u intimne zone, otkrili su sve o zahvatima koji su sve popularniji i u Hrvatskoj

U svijetu estetske kirurgije sve se više traže kojekakvi neobični zahvati. Izbjeljivanje intimnih dijelova, njihovo pomlađivanje i rekonstrukcija – svakodnevna su rutina estetskih kirurga i ginekologa. Ovaj trend među ženama pokazao se vrlo popularnim i u Lijepoj Našoj.

Vaginalana rejuvenacija zahvat je koji se možda vama čini neobičnim, ali on je svakodnevica u ordinaciji zagrebačkoga ginekologa Marka Kisića, koji je u razgovoru za RTL otkrio što sve Hrvatice žele promijeniti na sebi kada je riječ o intimnim dijelovima tijela.

ZOVU JE ‘MODIFICIRANOM BARBIKOM’: Tek joj je 19, a nema što nije promijenila na sebi – implantate je ugradila čak i u vaginu

RTL

Velike usne povećavaju, male smanjuju

“Povećanje usana hijaluronskom kiselinom je slično, samo što su ovo usne na licu. Puno je veći trend i potražnja za povećanjem usana na licu, međutim u svijetu zadnje dvije godine i kod nas sve više je potražnja za povećanjem velikih usana vulve”, izjavio je ovaj ugledan ginekolog.

Da dobro ste shvatili – donje usne povećavaju se i oblikuju injekcijama hijaluronske kiseline baš kao i usne na licu! Ovom kirurškom metodom bavi se i Markov četiri godine mlađi brat Hrvoje. On je estetski kirurg kojega žene odmilja zovu “doktorom za ljepotu”, a pozabavit će se vašim usnama na sljedeći način.

“Ženama je neugodno o tome pričati zbog možda nekih nesigurnosti, ali to je u zadnje vrijeme dosta čest zahvat. Mogu se korigirati i velike i male usne, velike se najčešće povećavaju i onda se povećavaju dodavanjem masti unutra, dok je najčešći zahvat korekcija malih stidnih usana jer su najčešće prevelike i ženama smetaju funkcionalno, a i većim djelom estetski”, rekao je Hrvoje Kisić.

SILIKONSKA BOMBA OD KOJE STREPE TISUĆE ŽENA: ‘Moj izgled im nabija komplekse, misle da ću im ukrasti muževe’

RTL

Anus izbjeljuju i žene i muškarci

Njihove su klijentice najčešće žene od 20 do 50 godina. Ginekolog Kisić ima pune ruke posla i s vraćanjem djevičnjaka! Nimalo neobičan, čak štoviše i vrlo čest, postupak je izbjeljivanja intimne zone, čime se bavi i plastični kirurg Ante Dujmović.

On, između ostaloga, izvodi hit zahvat kojemu se podvrgnula i reality zvijezda Kourtney Kardashian – izbjeljivanje anusa! Možda će vas iznenaditi da je upravo to zona o kojoj se podjednako brinu muškarci i žene.

“Postupak je potpuno bezbolan, kratko traje, desetak minuta. To je postupak kao da radite kemijski postupak gore na licu i u principu je jednokratan”, otkrio je kirurg Dujmović za RTL. Zahvat izbjeljivanja anusa stoji oko 1500 kuna.

Povratak na Net.hr