SAD SVE IMA SMISLA

FRIZERKA NAPRAVILA MALI TEST: ‘Evo koja je razlika između jeftinih i skupih šampona’; rezultat zapanjio tisuće ljudi

Eksperiment na obojenim ekstenzijama – profesionalni šampon vs. onaj kupljen u drogeriji

Nakon što ste potrošili malo bogatstvo na bojenje i šišanje, ideja da uložite još svoga teško zarađenog novca u proizvode za održavanje kose može biti bolna. No, jedna je stručnjakinja pokazala zašto će vam se to dugoročno isplatiti.

Vlasnica frizerskog i kozmetičkog salona Rachel Trach iz SAD-a podijelila je video na društvenim mrežama objašnjavajući zašto biste svoju kosu trebali uvijek prati profesionalnim salonskim šamponom i regeneratorom.

Jeftiniji preparati ispiru boju?

Video prikazuje Rachel kako provodi eksperiment na obojenim ekstenzijama kose, koristeći dvije različite vrste šampona – profesionalni šampon, koji ona koristi u salonu i koji stoji 20 funti (oko 170 kuna) te jeftiniju verziju, kupljenu u drogeriji, čija je cijena pet funti (oko 42 kune).

Facebook

U vieoisječku ona ima dvije čaše vode i dodaje iscjedak šampona u svaku. Miješa ih žlicom, prije nego što u njih umoči ekstenziju obojenu u ljubičastu nijansu. Prvo stavlja ekstenziju u čašu sa skupim šamponom. Voda se odmah pretvara u maglovitu, sivu boju.

Facebook

HTJELA ZAHTJEVNU FRIZURU S PLETENICAMA, A DOBILA 18+ REZULTAT: ‘O moj Bože, trebala sam dvaput pogledati da shvatim’

Rachel zatim ponavlja ovaj korak s jeftinijim šamponom i za nekoliko sekundi boja je iz ekstenzije prešla u vodu, pretvarajući vodu u ljubičastu boju, prenosi Mirror.

Facebook

Ljudi se uključili u raspravu

“Napravila sam mali eksperiment. Proizvod profesionalnoga salona protiv proizvoda iz drogerije”, napisala je frizerka na Facebooku, a njezin je video ubrzo postao viralan jer ga je podijelilo više od 78.000 korisnika na svojim profilima.

Mnogi su ostali šokirani rezultatima, komentirajući: “Nije ni čudo da moja kosa izgleda tako kako izgleda”, “O, moj Bože”, “Ovo je ludo”, “Uhhh, ovo je loše.” Ipak, javili su se i oni koji tvrde kako godinama koriste jeftine šampone i nikad nisu imali problema.

Povratak na Net.hr