ŽENE GA RAZAPELE

FRAJER IZRADIO VODIČ KROZ ŽENSKE NOKTE: ‘Ako ima hrabrosti za ovakve nokte, spremna vam je iščupati jaja’

Kreirao je vodič za dejtanje koji će jačem spolu olakšati procjenu s kakvom ženom imaju posla, bazirano na njezinim noktima

Kao da nemaju dovoljno briga oko spremanja za prvi spoj, žene bi se sada mogle naći u još nezgodnijem položaju nakon što je jedan muškarac izradio vodič kroz ženske nokte i što oblik i boja laka govore o njima.

Boja i oblik

Frajer je kreirao vodič za dejtanje koji će jačem spolu olakšati procjenu s kakvom ženom imaju posla, bazirano na njezinim noktima. U svojoj knjizi “Nails At First Sight”, tviteraš Rocky tvrdi da je proveo “bezbroj sati” istražujući ženske nokte i signale koje šalju određeni stilovi.

Žene koje dođu na prvi spoj s nude noktima su “sigurne”, izjavio je “stručnjak” u videu koji je objavio na društvenim mrežama. Crni ili bijeli nokti upućuju na “opasnu” ženu, a svakako treba bježati od one koja odabere žutu nijansu laka za nokte.

ONE SU SE OPEKLE, NEMOJTE I VI: Iskusne žene otkrivaju kako skužiti da vas frajer samo želi odvući u krevet

“Ako ima hrabrosti nositi žute nokte, onda je sposobna iščupati vam jaja”, siguran je Rocky. Ali, nije samo boja noktiju ono što treba gledati, već i njihov oblik. Prema njemu, četvrtasti i obli nokti dobivaju palac gore, a savjetuje muškarcima da bježe od žena koje nose šiljaste nokte jer su one “stvorene da vas povrijede” i poznate su kao slamateljice srca.

 

Žene ga provociraju

Pazite sad, žene koje nose kratke umjetne nokte sklone su piti kavu s okusom bundeve, dok one sa srednjom duljinom preferiraju izlaziti sa starijim muškarcima. Ako imate duge nokte, Rocky kaže da vam je vjerojatno bivši dečko u zatvoru i majstorica ste twerkanja.

Njegov bizaran video podijeljen je više od 90.000 puta i dobio je preko 244.000 lajkova. Možete zamisliti kako su na njegov vodič reagirale žene na društvenim mrežama.

Jedna mu je u komentarima poslala fotografiju svojih noktiju i napisala: Nude, ali dugi. Slatka, ali ću te sigurno ubiti ako me izazoveš.” Druga je pokazala svoje duge i šiljaste nokte te poručila: “Smatram da sam prilično draga osoba.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr