FOTO: Petnaest je sretan broj studija Boudoir!

Ove sezone sestre Boudoir slave zajedno s NIVEA Cro A Porter-om! Naime, u isto su vrijeme svoje prve modne korake, prije petnaest sezona, napravili modni događaj Cro A Porter te modni dvojac Boudoir.

Kreativni studio Boudoir ove sezone ima poseban razlog za slavlje i zadovoljstvo. Zajedno s modnim događajem NIVEA Cro A Porter svoj modni jubilej i tradiciju najduljeg uzastopnog predstavljanja na ovosezonskom događaju proslavit će i sestre blizanke – Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, kreativne snage modnog studija Boudoir.

Kada su se prije petnaest sezona pojavile na pisti Cro A Portera, sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, koje se kriju iza imena Boudoir, istog su trenutka domaćoj modnoj sceni ponudile prepoznatljiv i autentičan modni rukopis. Sestre blizanke koje svoje kreacije stvaraju pod potpisom Boudoir ostale su autentične do danas, a njihov kreativni šarm i romantični duh provučen je kroz sve njihove kolekcije.

Kao svojevrstan hommage svom jubileju kreativni studio Boudoir ove sezone ima predznak “15”! Za jubilarni NIVEA Cro A Porter pripremile su 15 kreacija koje će kroz 15 modela predstaviti u 15 izlaza na pistu.

“Svojom jubilarnom kolekcijom otišle smo korak dalje i okrenule smo se preispitivanju neke druge strane žene – one koja je skrivena u svakoj ženi a koju rijetko one same otkrivaju. I dalje koketiramo s raskošnim materijalima, okrenule smo se tamnijim i zagasitijim tonovima koji na najbolji način reflektiraju mračnu stranu one iskonske i uvijek romantične ‘Boudoir žene’“ , najavile su svoju kolekciju tajanstvene sestre Boudoir.

Ovaj put dvojac Boudoir pronašao je svoju inspiraciju u prirodi, te u duboko skrivenim šumama koje otkrivaju neviđenu ženstvenost koja egzistira na granici između romantičnog i tamnog svijeta. Jedinstven spoj ženstvenosti i prirode. Iskonski povratak korijenima prirode kroz ženu kao njenog utemeljitelja. Igrajući se organskim dosada rijetko istraženim oblicima i morfologijom mračne šume, stvorile su najnoviju kolekciju naziva “Faun’s mistress”.

“Faun tiho kroz sjene sutona dolazi u potrazi za ljubavnicom…ona dršće u krevetu i ne postoji ništa što može učiniti da se spasi od njegovog poljupca…budi tiha, budi mirna moja dragocjena ljubavnice, nemoj se boriti…uzalud je…samo ću te više voljeti…predaj mi se, jer prekasno je da upališ svijetlo…večeras si moja…“, stihovi su kojima dizajnerice svojim vlastitim riječima donose autentičan prikaz ovosezonske jubilarne Boudoir kolekcije.

Prethodni članci:

arti-201003090411006
arti-201002110461006

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr