banner

FOTO: Iva Majoli majstorica je u tome da uprska stvar

Zagrebačko kino Europa našlo se na ‘udaru’ brojnih domaćih celebova koji su svojim prisustvom željeli svjedočiti proslavi stotog broja časopisa Elle.

Časopis Elle izdao je svoj okrugli broj, pa je primjereno toj brojci, u kinu Europa održan party i posebna francuska večer na kojoj su se pojavile brojne face iz domaćeg javnog života.

Kao posebna poslastica večeri premijerno je prikazan i dokumentarni film Luda ljubav, o životu dizajnera Yves Saint Laurenta.

Rijetki su bili oni koji su tako značajan događaj u metropoli mogli olako propustiti. Bilo je tu svega, od estradnjaka do misica, ali i bivših sportašica.

Nama je za oko zapela Iva Majoli koja se na ovom važnom događaju pojavila u pomalo neshvatljivom izdanju i bez supruga Stipe Marića. Iako je krenula u dobrom smjeru, odjenuvši decentnu sivu haljinicu, kompletni je dojam uprskala nabacivši na noge svjetlucave bijele cipele.

Osim što se nikako nisu uklapale u postojeću ”sliku i priliku”, privlačile su na sebe mnoge znatiželjne poglede. No jedno je sigurno, Iva Majoli zna kako privući pozornost, i majstorica je za uprskati stvar!

Osim nje, događaju je prisustvovala i Leona Paraminski, Tihana Harapin Zalepugin, Judita Franković, Ivana Petković, Mirna Zidarić, Saša Joka, Nenad Korkut, Ivana Delač – Đolo i drugi.

Prethodni članci:

arti-201012110241006
arti-201011090776006
arti-201010270825006

Povratak na Net.hr